Cookie- og persondatapolitik

Xsystems lægger stor vægt på, at du er tryg ved at samarbejde med os. Derfor behandler vi de oplysninger, som du giver os, og som vi indsamler om dig, med respekt for dit privatliv og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer brug af cookies samt personoplysninger.

Cookiepolitik

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, tablet eller telefon, når du besøger hjemmesider. Tekstfilerne bruges til at gemme forskellige simple data vedr. din adfærd på hjemmesiden. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. Cookies er ikke skadelige.

Cookies på denne hjemmeside

Denne hjemmeside anvender cookies med det overordnede formål at forbedre brugeroplevelsen. Vi anvender førstepartcookies og sessioncookies for at optimere brugeroplevelsen. Derudover anvender vi tredjepartscookies, i form at Google Analytics, til at måle brugeradfærd / besøgsstatistik.

Ved at besøge hjemmesiden, accepterer du indirekte vores brug af cookies. Ønsker du at blokere vores brug af hhv. førstepartcookies og tredjepartcookies, kan du under din browsers internetindstillinger tilføje denne hjemmeside på listen over de hjemmesider, du ikke vil tillade cookies fra.

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer. Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (gælder alle browser)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med styresystemet Android
Telefoner med Windows 7

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Xsystems, har vi brug for forskellige oplysninger, som varierer alt efter formål og den samarbejdsaftale der indgås. Det kan være oplysninger som:

  • URL på hjemmeside
  • CVR-nr.
  • Virksomhedens juridiske navn
  • Adresse
  • Postnr. og by
  • Tlf. nr.
  • E-mailadresse
  • Etableringsår
  • Kontaktpersons navn
  • Kontaktpersons e-mailadresse
  • Kontaktpersons tlf. nr. (direkte eller mobil)

Vi registrer og opbevarer ligeledes de oplysninger der er nødvendige for at løse en given opgave. Vi foretager registreringen af disse oplysninger med det formål at kunne give dig den bedste service. Oplysningerne registreres hos Xsystems og opbevares i løbende kundeforhold. Når samarbejdet ophører, opbevares oplysningerne på ubestemt tid med det formål at kunne servicere og hjælpe dig og din virksomhed fremadrettet.

Når der indsamles oplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Xsystems sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev afgiver du mailadresse og navn. Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig og gøre indholdet personligt.

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene – herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.

Vi benytter os af MailChimp som platform til at udsende nyhedsbreve fra. MailChimp må derfor anses som en databehandler. Læs mere om vores overførselsgrundlag under næste punkt. Da vi bruger MailChimp, der er placeret i USA, som platform til udsendelse af nyhedsbreve, overføres dine oplysninger dermed til et land uden for EU / EØS. Vi kan oplyse, at MailChimp er medlem af Privacy Shield-ordningen, og det danner derfor overførselsgrundlaget for vores overførsel af dine personoplysninger til MailChimp.
Læs mere her...

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) jfr. persondataforordningens artikel 17. Denne ret kan du udøve ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og vi sørger for at underrette vores databehandler (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes, hvis du framelder dig nyhedsbrevet.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.